Вие сте тук: Начало Бизнес Туризъм

Бизнес Туризъм

Уважаеми Корпоративни Клиенти,

Специално за Вас и Вашия бизнес  Бон Воаяж БГ организира и предлага пълната гама бизнес услуги в областта на туризма, съчетавайки високо качество, цена и отличен професионализъм.

Ние работим за Вас, предлагайки комплексно и качествено обслужване на най-високо ниво срещу най-преференциални цени.

На Вас – нашите Бизнес Клиенти, ние осигуряваме:

Хотелско настаняване в страната и чужбина – на Ваше разположение по цял свят на изключително преференциални цени са както висококатегорийни бизнес хотели, така и по-малки семейни и уютни хотели за почивка и развлечение.

Индивидуални екскурзионни програми – за тези от Вас, които обичат да се забавляват, да научават все нови и нови неща, да посещават различни дестинации, да проучват и изучават забележителностите на собствената си страна, за всички Вас организираме индивидуални турове според Вашите предпочитания и изисквания.

Организиране на бизнес срещи, семинари, конференции и презентации – доверете се на нас да организираме Вашите делови срещи с бизнес партньорите, Вашите семинари и конференции, да Ви помогнем да планирате Вашите фирмени презентации за представяне на нови продукти, идеи и нововъведения. Доверете се на нашия професионализъм и ние ще гарантираме Вашия успех.

Организиране на празнични тържества и фирмени партита – изживейте незабравима вечер с Вашите колеги и бизнес партньори, доверявайки се на нас да организираме Вашето любимо фирмено парти на желаното от Вас място според Вашите изисквания. Ние мислим за всичко, а Вие се забавлявате.

Организиране на коктейли, обяди и вечери, кафе-паузи – ние ще подберем правилното място за Вас, ще планираме Вашия бюджет, изготвяйки различни варианти на цена и кухня.

Teambuilding програми – работата в екип е в основата на успешното развитие на всяка бизнес организация. Специално за Вас ние ще организираме тиймбилдинг програми под формата на динамични игри, които съчетават приключение, екстремно преживяване, креативност, динамика, взаимопомощ и всичко това с цел повишаване комуникацията на Вашите служители.

Инсентив пътувания – този вид награда е перфектен начин за стимулиране и поощряване на служителите в една фирма. За Вас и Вашия екип ще подберем най-подходящата дестинация, ще Ви помогнем да кажете „Благодаря“ на Вашия персонал и да го мотивирате да изпълнява все по-съвестно своите фирмени задължения.

Резервиране на конферентни зали и техика – за Вашето лично удобство ние ще Ви помогнем в избора на конферентна зала и помещение, ще организираме тяхната подредба, сцена, ще осигурим необходимата Ви конферентна техника и техническо оборудване в зависимост от Вашия капацитет и според нуждите Ви.

Екскурзоводско обслужване на различни езици – при нужда от Ваша страна предлагаме висококвалифицирани екскурзоводски услуги на различни езици в зависимост от Вашето запитване.

Самолетни и автобусни билети – за Вашето пътуване и комфорт предлагаме както самолетни, така и автобусни билети на конкурентни цени до цял свят.

Трансфери – организираме трансфери от и до всяка точка в страната (аерогари, жп гари, автогари, хотели, архитектурни забележителности и т.н).

Застраховки – За Вашата сигурност ние предлагаме различни видове застраховки като: туристически застраховки за бизнес пътувания в страната и чужбина, автомобилно застраховане, имуществено застраховане и др.

 

Вашите запитвания и въпроси очакваме на:

тел: 0878 403 414

e-mail: office@bonvoyagebg.com