Вие сте тук: Начало Хотели в България Spa хотели Велинград Хотели в България ХОТЕЛ ВЕЛИНА

ХОТЕЛ ВЕЛИНА

velina
Описание

Хотел „Велина” се намира в курорт Велинград, в близост до известния карстов извор Клептуза. Разположен е сред красива борова гора и е изцяло реновиран.

Настаняване

Хотел „Велина” разполага с 54 двойни стаи и 8 апартамента, с тераси с южно изложение и прекрасен изглед към борова гора.
Стая „Велина“ разполага с wireless internet, LCD TV, мини бар, телефон, локално отопление, душ кабина, сешоар, няма тераса
Стая „Велина+“ също няма тераса, разполага с LCD TV, мини бар, телефон, локално отопление, душ кабина, сешоар, но е с по-голяма площ от тип “Velina” и е обзаведена с диван, оборудван с пълноразмерен матрак, удобен за допълнително легло.
Стая „Велина стандарт” разполага с тераса, wireless internet, LCD TV, мини бар, телефон, локално отопление, вана, сешоар.
Стая „Велина лукс” разполага с тераса, LCD TV, мини бар, телефон, локално отопление, вана, сешоар, но е с по-голяма площ от тип „Велина стандарт” и е обзаведена с диван, оборудван с пълноразмерен матрак, удобен за допълнително легло.
Апартамент „Велина стандарт“ се състои от хол с тераса, спалня с тераса, разполага с wireless internet, мини бар, телефон, локално отопление, вана, душ кабина, сешоар. Този тип апартамент е подходящ за до двама човека. При желание този тип апартамент се свързва с вътрешна врата и втора спалня. Тази конфигурация е подходяща за до четирима човек.
Апартамент „Велина лукс“ се състои се от хол с тераса, спалня с тераса, разполага с wireless internet, мини бар, телефон, локално отопление, вана, душ кабина, сешоар. Този тип апартамент е подходящ за до двама човека.
Апартамент „Фамилия” се състои от 2 спални с тераси и разполага с wireless internet, мини бар, телефон, локално отопление, вана и сешоар.
Апартамент „Фамилия лукс” се състои от хол с тераса, спалня с тераса и разполага с wireless internet, мини бар, телефон, локално отопление, вана, душ кабина и сешоар. Апартаментите от тип „Family luxe” (апартамент стандарт + стая) са подходящи за до двама човека. При желание този тип апартамент се свързва с вътрешна врата и втора спалня. Тази конфигурация е подходяща за до четирима човека.
Апартамент „Панорама“ е с ъглово разположение с изглед от изток към борова гора и от юг към открития минерален басейн. Разполага с wireless internet, мини бар, телефон, локално отопление, вана, душ кабина и сешоар. Подходящ е за до двама човека.

Услуги

Хотел „Велина” предлага на своите гости:
- лоби бар
- класичски ресторант Велина
- лятна градина
- външен минерален басейн с полуолимпийски размери с температура на водата 30 градуса
- SPA център (фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи и закрит минерален басейн с полуолимпийски размери, индивидуални студия за масаж и SPA терапии)
- конферентна зала с капацитет до 80 човека
- детска площадка
- паркинг с 60 места