Вие сте тук: Начало Хотели в България Планина Боровец Хотели в България Планина Хотели в България Боровец Еуфория Клуб

Боровец Еуфория Клуб

Хотел Боровец Еуфория Клуб

Хотел Боровец Еуфория Клуб е луксозен хотел в Боровец, развит съвсем скоро, който държи водещо място сред всички останали хотели в Боровец.

Комплексът разполага с 101 луксозни стаи, апартаменти и вили, гарантиращи идеалната атмосфера за почивка. В Еуфория Клуб Хотел и Спа можете да избирате измежду комфортни студиа, апартаменти с една или две спални, както и луксозни вили на две нива, всички със захласваща гледка към планината и пистите на Боровец. Всички помещения са снабдени с високоестетични и качествени мебели, както и предлагат всички необходими съвременни екстри.
Уютният и гостоприемен вътрешен дизайн, съчетанието на алпийски и модерен стил, подчертаващото осветление, модерните картини, цветовите комбинации и ненатрапчива вътрешна визия акцентират по най-добрия начин върху постигнатия лукс, преобладаващ в комплекса.
Насладете се на абсолютното чувство на автономност, което предлагат разкошните пет луксозни вили на две нива с просторни помещения, камина, отделна градина и паркинг, намиращи се само на няколко метра от гората.

Удобства в стаите: Баня с вана, Централно отопление, Достъп до Интернет, Ежедневно почистване, Директна телефонна линия, Сешоар, Камина (във вилите), Kухня, Tелевизия – радио, специално място за съхранение на ски-оборудване, Хладилник (Възможност за подбор на храни – напитки преди пристигането или по време на престоя на клиента от предварително изготвена листа в стаите или в Интернет), Хавлия за баня, пантофи, Продукти за хигиенна и козметична грижа.

Доставете си радостта от едно истинско съживяване на тялото във високоестетичния Спа център на хотела. Отпуснете се в закрития басейн, насладете се на водата в джакузито от цветна мозайка, потопете се в релаксиращата атмосфера на хамама и сауната.

Студио, Двойно настаняване –макс. 2-ма души
Апартамент с една спалня – мин. 2-ма – макс. 4-ма души
Апартамент с две спални – мин. 3-ма – макс. 5-ма души
Вила – мин. 3-ма – макс. 5-ма души