Вие сте тук: Начало Без категория Хотели в България Еко и селски туризъм Гайтаниново Хотели в България Еко и селски туризъм Хотели в България Еко и селски туризъм Лещен Еко-комплекс ОМАЯ

Еко-комплекс ОМАЯ

омая13

Село Гайтаниново се намира в планински район. Разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Отстои на 17 километра югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 километра южно от град Гоце Делчев. Климатът е преходно-средиземноморски с планинско влияние. Нетрадиционното ваканционно селище ‘Омая’ се е разпростряло на територия от 500 дка, има 2 езера, басейн и …6 къщи. Сътворени от камък, глина и дърво, със своето вътрешното обзавеждане, те предлагат всички удобвства на съвремието, граничещи с лукса. Една от къщичките е за четирима, друти две са за по трима гости, и още три – за по двама. Всяка къща разполага с телевизор, камина, ел. радиатори, мини бар, баня, мобилен телефон. В нощувката е включена закуска, тенис маси, федeрбал, ползване на лодки, колела и спортен риболов.
Екоселище Омая разполага с ресторант, съобразен с капацитета на комплекса и езерца зарибени с пъстърва, сом и щука…

Двустайната къща е с капацитет на настаняване 4 човека – 395 лв.

Три къщи са с капацитет за настаняване 2+1 човека – 255 лв.

Две къщи са с капацитет за настаняване – 2 – ма възрастни – 250 лв.

В село Лещен разполагат с 15 къщи с трийсет стаи и капацитет до 60 души. Двойна стая е 59 лв. (леглата са спални), апартамент- 95 лв. (в него могат да спят трима души).

Глинена къща в село Лещен за 2-ма –  120 лв.