Вие сте тук: Начало Хотели в България Море Китен Хотели в България Море Хотели в България ХОТЕЛ АРИАНА – КИТЕН

ХОТЕЛ АРИАНА – КИТЕН

Ариана Китен - басейн

Хотелът е уникално  разположен сред прохладна букова гора на разстояние 200 метра от северния плаж „Атлиман“.

Туристическият комплекс разполага с 82 места, разпределени в:

  •  4   апартамента

  •  30 двойни стаи с  едно допълнително легло

  •   4  двойни стаи с  едно двуетажно легло

  Апартаментите се състоят от две стаи (дневна и спалня), два санитарни възела и просторна тераса. Имат климатик, мини бар, кабелна телевизия, телефон и са подходящи за четиричленно семейство.

  Двойните стаи разполагат с тераса и самостоятелен санитарен възел. Оборудвани са с климатик, мини бар, кабелна телевизия, телефон и са с възможност за разполагане на допълнително легло.

 Двойните стаи  с двуетажно легло разполагат с тераса и самостоятелен санитарен възел. Оборудвани са с климатик, мини бар, кабелна телевизия, телефон и са подходящи за  четиричленно семейство.

Както всички стаи, така и апартаментите на хотела са изцяло реновирани.

За гостите на комплекса е осигурен автопаркинг.

 Туристически комплекс „Ариана“ разполага с ресторант, състоящ се от две закрити зали с по 40  места и няколко летни тераси. За закуска и вечеря на нашите гости предлагаме възможността да направят своя избор от богата блок маса. В останалото време ресторантът работи  а ла карт.

 Хотел „Ариана“ е идеалното място за Вашата семейна почивка. За децата сме осигурили  детска площадка, разположена в непосредствена близост до хотела, тенис на маса, електронни игри, мини футбол и билярд.

 Хотелски услуги - басейн; рум сервиз; мини бар; телефон; безплатен интернет и обширна Wi-Fi зона